En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 5 de octubre de 2011

BUNYOLS DE BACALLÀ

INGREDIENTS:

400 gr.  bacallà dessalat

15 gr  de farina

1 cullerada i mitja de llevat en pols

3 ous

1 gra d´all picat

1 ceba petita.

Julivert picat

Oli d'oliva


ELABORACIO:

1r. Fer una massa amb la farina, el llevat i 3 o 4 cullerades d'aigua tèbia

2n. Picar el bacallà, l'all la ceba i el julivert. Ajuntar-ho tot

3r. Batre els ous i afegir-los al bacallà.

4t. Afegir la massa de la farina al bacallà

5è. Deixar fermentar 15 minuts i tornar a barrejar

6è. Deixar fermentar altres 15 minuts

7è. Escalfar l'oli i fregir la massa (dipositant-la amb una cullera)

. Treure de la paella i posar en un plat amb paper de cuina per assecar-los.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario