INGREDIENTS:
1 enciam
Blat de moro dolç
Olives
2 mangos
2 taronges
2 pastanagues
1 remolatxa cuita
sal, oli i vinagre de mòdena
ELABORACIÓ:
1r. Rentar i assecar els enciams i els tomàquets. Trossejar
2n. Pelar els mangos i la pastanaga
3r. Tallar els mangos en tires i la pastanaga a dauets
4t. Escórrer les olives, el blat de moro i la remolatxa per separat
5è. Muntar el plat amb tots els ingredients i condimentar amb la sal, l'oli i el vinagre.
Blat de moro dolç
Olives
2 mangos
2 taronges
2 pastanagues
1 remolatxa cuita
sal, oli i vinagre de mòdena
ELABORACIÓ:
1r. Rentar i assecar els enciams i els tomàquets. Trossejar
2n. Pelar els mangos i la pastanaga
3r. Tallar els mangos en tires i la pastanaga a dauets
4t. Escórrer les olives, el blat de moro i la remolatxa per separat
5è. Muntar el plat amb tots els ingredients i condimentar amb la sal, l'oli i el vinagre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario