En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 19 de octubre de 2011

Nachos amb fesols

INGREDIENTS:

1 ceba
 

2 dents d'all
 

3 cullerades d'oli
 

4 xilis secs
 

300 grs de tomàquets sencers enllaunats
 

800 grs de fesols enllaunats
 

150 ml de brou de verdures
 

½ culleradeta d'orenga




ELABORACIÓ:
 

1r. Pelar i picar els alls i la ceba
 
2n. Escalfar l'oli en una cassola i sofregir fins que estiguin transparents
 
3r. Trossejar els tomàquets i els xilis i afegir-los a la cassola. Deixar coure a foc lent fins que els tomàquets es desfacin
 
4t. Rentar els fesols amb aigua freda i deixar-los escórrer
 
5è Aixafar els fesols i afegir-los als tomàquets, remenar bé tot; sense deixar de remenar afegir a poc a poc el brou de verdures fins que el puré estigui cremós
 
6è Condimentar amb sal, pebre i orenga, deixar refredar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario