En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 5 de octubre de 2011

BROXETES TRES SABORS

INGREDIENTS:
1 caixa de tomàquets Cherry
3 llaunes d´anxoves en olí
300 gr. de formatge manxec semi
4 taronges
1 bossa de broxetes llargues de fusta.

ELABORACIÓ:
1r. Rentar y assecar el tomaquets
2n. Tallar el formatge en dauets de 1,5 cm
3r. Posar les anxoves a escòrrer. Si tenen alguna espineta, treure-la
4t. Rentar les taronges y tallar la base per recolzar-la bé
5è. Muntar les broxetes: punxar el tomàquets per la meitat des de la base
6è. Col·locar les anxoves en forma de "S" i punxar a la broxeta
7è Punxar les broxetes acabades a les taronges. Col·locar-les d'una manera vistosa
9º Col·locar les taronges en una safata y servir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario