En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 2 de noviembre de 2011

Xai a la mel i la canyella

INGREDIENTS:
 1kg. Cebes
 18 Trossos de Xai
 100gr. de panses
 75gr. de pinyons
 2 Cullerades de mel
 1 Cullerada i mitja (rases) de gingebre en pols
 1 Cullerada i mitja (rases) de canyella en pols
 150 cc. d'oli d'oliva
 330 cc. de caldo (1 got i mig)
 Sal

 PREPARACIÓ:
 1r. Daurar els trossos de carn de xai.
 2n. Tallar la ceba molt fina. Sofregir fins que estigui gairebé daurada.
 3r. Quan la ceba adquireixi un color daurat, afegir les panses i els pinyons i deixar que la ceba acabi de fer-se.
 4t. Afegir la canyella, el gingebre, la sal  i remenar perquè es barregi bé.

. Afegir els trossos de xai, el brou i la mel. Bullir suaument. (30 minuts)
.

                                    

No hay comentarios:

Publicar un comentario