En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 23 de noviembre de 2011

Sopa picant de fideus de cel·lofana amb hortalisses

INGREDIENTS:

2 cogombres petits
 

500 gr. pastanagues
 

1 Rave
 

1 Manat de cebes tendres

3 Dents d'all
 

80 gr de gingebre
 

2 Xilis vermells
 

1 Manat de coriandre
 

2 Litres de brou de verdures
 

2 Cullerades de suc de llimona
 

80 ml. de salsa de soja
 

1 culleradetda de sambal oelek
 

100gr. de fideus de cel·lofana
 

2 Llimes


PREPARACIÓ:

1r. Pelar i tallar longitudinalment els cogombres i retirar les llavors amb una cullereta. Tallar les meitats en rodanxes fines.

2n. Pelar les pastanagues i tallar en rodanxes fines.

3r. Pelar les pastanagues i tallar per la meitat. Tallar una meitat a rodanxes fines i l'altra meitat en tires.

4t. Rentar les cebes i tallar en rodanxes fines.

5è. Pelar els alls i el gingebre i picar-los finament.

6è. Tallar els xilis longitudinalment i retirar les llavors, rentar-los i tallar-los a rodanxes.

7è. Rentar i assecar el coriandre i separar les fulles de les tiges. Reservar unes fulles per a la decoració i picar la resta.

8è. Escalfar el brou en una cassola. Afegir l'all, el gingebre, el xili, el coriandre, la ceba, la pastanaga i el rave. Abocar després el suc de llimona, la salsa de soja i el sambal oelek.

9è. Deixar coure a foc mitjà durant uns 8 minuts.

10è. Amb unes tisores, trossejar els fideus de cel·lofana i afegir-los a la sopa juntament amb les rodanxes de cogombre.

11è. Deixar coure 5 minuts més

12è. Rentar les llimes i talla-les a vuitens

13è. Serviu la sopa i decoreu-la amb la llima i una mica de coriandre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario