En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 16 de noviembre de 2011

Bombons de formatge i nous amb festucs

INGREDIENTS:

150 gr de formatge gouda curat

150 gr de formatge rocafort

500 gr de formatge crema

2 culleradetes de vinagre balsàmic

80 gr de pistatxos picats

80 gr. de nous picades
 

PREPARACIÓ:


1r. Ratllar el formatge gouda finament i aixafar el rocafort amb una forquilla. 

2n. Barrejar per separat la meitat del formatge crema amb el gouda i la resta del formatge crema amb el rocafort.

3r. Condimentar ambdues mescles de formatge amb una culleradeta de vinagre balsàmic.

4t. Amb les mans humides, formar boles petites amb dues porcions de formatge.

5è. Recobrir les boles de rocafort amb els pistatxos picats i les de gouda amb les nous picades.

6è. Col · locar els bombons de formatge en les càpsules de paper, posar un al costat d'altre en una safata i deixar-los refredar. Servir ben freds.

No hay comentarios:

Publicar un comentario