En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 2 de noviembre de 2011

Sopa de cogombre amb formatge d'ovella

INGREDIENTS:

4 Cogombres

2 Dents d'all

2 Cebes tendres

1/2 litre d'aigua mineral

1 Cullerada de mostassa de Dijon

6 Cullerades de suc de llimona

1 Cullerada de sucre

1 Cullerada de comí en pols

200 gr. de formatge

1 Manat d'anet

sal

pebre mòlt


PREPARACIO:

1r. Peleu els cogombres i talleu-los al llarg; retirar la llavor amb una cullereta i tallar en trossos petits.

2n. Pelar i picar els alls. Rentar i picar les cebes tendres. Triturar els cogombres els alls i les cebes a la batedora. Afegir aigua fins a obtenir la consistència desitjada. Afegir sal i pebre.

3r Barrejar la mostassa, el sucre i el comí. Rentar i assecar l'anet i separar les puntes, picar i afegir a la sopa. Refrigerar 30 minuts.

4t Tallar el formatge a daus en petits. Abans de servir barrejar la sopa, abocar en bols i decorar amb els daus de formatge.


No hay comentarios:

Publicar un comentario