4 Cogombres
2 Dents d'all
2 Cebes tendres
1/2 litre d'aigua mineral
1 Cullerada de mostassa de Dijon
6 Cullerades de suc de llimona
1 Cullerada de sucre
1 Cullerada de comí en pols
200 gr. de formatge
1 Manat d'anet
sal
pebre mòlt
PREPARACIO:
1r. Peleu els cogombres i talleu-los al llarg; retirar la llavor amb una cullereta i tallar en trossos petits.
2n. Pelar i picar els alls. Rentar i picar les cebes tendres. Triturar els cogombres els alls i les cebes a la batedora. Afegir aigua fins a obtenir la consistència desitjada. Afegir sal i pebre.
3r Barrejar la mostassa, el sucre i el comí. Rentar i assecar l'anet i separar les puntes, picar i afegir a la sopa. Refrigerar 30 minuts.
4t Tallar el formatge a daus en petits. Abans de servir barrejar la sopa, abocar en bols i decorar amb els daus de formatge.
No hay comentarios:
Publicar un comentario