En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 23 de noviembre de 2011

Rotllets de truita amb arròs i verdures

INGREDIENTS:

125 gr. arròs basmati
 

sal
 

1 manat de cebes tendres
 

1 gra d'all
 

1 Pebrot vermell
 

6 cullerades d'oli
 

1/2 culleradeta de comí en pols
 

1/2 culleradeta de farigola seca
 

1/2 culleradeta d'orenga seca
 

1 manat de coriandre
 

2 cullerades de suc de llimona
 

100 gr. de iogurt natural
 

Pebre de caiena
 

10 Ous
 

100 ml. d'aigua mineral amb gas
 

20 tiges de cibulet


PREPARACIÓ:



1r Bullir l'arròs amb aigua lleugerament salada. Retirar del foc i deixar refredar.

2n Rentar i tallar a rodanxes fines les cebes tendres.
 
3r Peleu i talleu molt petit l'all.
 
4t Tallar el pebrot a tires molt fines
 
5è Escalfar l'oli en una paella i daurar la ceba, l'all el pebrot uns 5 minuts
 
6è Condimentar amb la farigola, el comí i l'orenga. Deixar refredar.
 
7è Rentar i assecar el coriandre, separar les fulles de les tiges i tallar finament.
 
8è Barrejar les hortalisses, el coriandre, el suc de la llimona i el iogurt amb l'arròs.
 
9è Condimentar amb el pebre de caiena.
 
10è Batre els ous, 1/2 culleradeta de sal i l'aigua mineral.

11è Escalfar 1/2 cullerada d'oli en una paella i amb la barreja de l'ou fer 10 truites fines i deixar refredar.
 
12è Escaldar les tiges de cibulet en aigua bullint, rentar-los en aigua freda i deixar escórrer.
 
13è Repartir 2 cullerades d'arròs sobre cada truita, enrotllar i lligar amb una tija de cibulet perquè no s'obrin.
 
14è Abans de servir tallar obliquament les truites per la meitat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario