INGREDIENTS:
125 gr. arròs basmati
sal
1 manat de cebes tendres
1 gra d'all
1 Pebrot vermell
6 cullerades d'oli
1/2 culleradeta de comí en pols
1/2 culleradeta de farigola seca
1/2 culleradeta d'orenga seca
1 manat de coriandre
2 cullerades de suc de llimona
100 gr. de iogurt natural
Pebre de caiena
10 Ous
100 ml. d'aigua mineral amb gas
20 tiges de cibulet
PREPARACIÓ:
1r Bullir l'arròs amb aigua lleugerament salada. Retirar del foc i deixar refredar.
125 gr. arròs basmati
sal
1 manat de cebes tendres
1 gra d'all
1 Pebrot vermell
6 cullerades d'oli
1/2 culleradeta de comí en pols
1/2 culleradeta de farigola seca
1/2 culleradeta d'orenga seca
1 manat de coriandre
2 cullerades de suc de llimona
100 gr. de iogurt natural
Pebre de caiena
10 Ous
100 ml. d'aigua mineral amb gas
20 tiges de cibulet
PREPARACIÓ:
1r Bullir l'arròs amb aigua lleugerament salada. Retirar del foc i deixar refredar.
2n Rentar i tallar a rodanxes fines les cebes tendres.
3r Peleu i talleu molt petit l'all.
4t Tallar el pebrot a tires molt fines
5è Escalfar l'oli en una paella i daurar la ceba, l'all el pebrot uns 5 minuts
6è Condimentar amb la farigola, el comí i l'orenga. Deixar refredar.
7è Rentar i assecar el coriandre, separar les fulles de les tiges i tallar finament.
8è Barrejar les hortalisses, el coriandre, el suc de la llimona i el iogurt amb l'arròs.
9è Condimentar amb el pebre de caiena.
10è Batre els ous, 1/2 culleradeta de sal i l'aigua mineral.
11è Escalfar 1/2 cullerada d'oli en una paella i amb la barreja de l'ou fer 10 truites fines i deixar refredar.
12è Escaldar les tiges de cibulet en aigua bullint, rentar-los en aigua freda i deixar escórrer.
13è Repartir 2 cullerades d'arròs sobre cada truita, enrotllar i lligar amb una tija de cibulet perquè no s'obrin.
14è Abans de servir tallar obliquament les truites per la meitat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario