En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

miércoles, 7 de diciembre de 2011

Hamburgueses amb tomàquet i rúcula

INGREDIENTS:
-Pa de la vigília
-12 cullerada de llet tèbia
-1 kg carn picada de vedella
- 3 ous
- 2 grans d’alls
-1\2 culleradeta de comí
- 8 culleradetes d'oli d’oliva
- 2 bosses de panets
- 1 pot de maionesa
- 1 enciam
- 5 tomàquets
- 1 cogombre
- sal, pebre negre mòlt


PREPARACIÓ:

1º Tallar el pa de la vigília a trossos petits i ruixar-lo.
2º Posar en un bol la carn picada, els ous i l’all.
3º Assaonar amb la sal el pebre i el comi. Amasar-ho tot.
4º Formar les hamburgueses.
5º Possar una mica d’oli a una paella; s’aplanen les boles de carn i es fregeix.
6º Tallar i obrir els panets, untar  les dos cares internes amb maionesa.
7º Rentar els tomàquets i l’enciam. Assecar.
8º Pelar el cogombre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario