3 Succedani de llagosta
4 Tomàquets
3 Enciams variats (bosses)
4 Pastanagues
Vinagre de Mòdena
Oli d'oliva
Sal Maldón
PER A LA SALSA ROSA:
4 Culllerades de Maionesa
4 Cullerades de Ketchup
4 Taronges
PREPARACIÓ:
4 Tomàquets
3 Enciams variats (bosses)
4 Pastanagues
Vinagre de Mòdena
Oli d'oliva
Sal Maldón
PER A LA SALSA ROSA:
4 Culllerades de Maionesa
4 Cullerades de Ketchup
4 Taronges
PREPARACIÓ:
1r Barregeu en un bol la maionesa el Ketchup i el suc de la taronja al final
2n Peleu els tomàquets (escaldar) y talleu-los en dauets
3r Peleu les pastanagues i talleu-la en juliana
4t Talleu el succedani de llagosta en làmines
5è Col · loqueu a un costat del plat un llit d'enciam, el tomàquet i la pastanaga. Amaniu-ho amb el vinagre de Mòdena, l'oli i la sal
6è Col · loqueu al costat de l'enciam les rodanxes de llagosta i la salsa rosa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario