En aquest blog trobareu una mostra del que faran els alumnes de l'Aula oberta del INS Lluís Domènech i Montaner durant el curs 2011-2012.

jueves, 15 de diciembre de 2011

Amanida de Marisc

INGREDIENTS:

3 Succedani de llagosta
4 Tomàquets
3 Enciams variats (bosses)
4 Pastanagues
Vinagre de Mòdena
Oli d'oliva
Sal Maldón


PER  A LA SALSA ROSA: 
4 Culllerades de Maionesa
4 Cullerades de Ketchup
4 Taronges


PREPARACIÓ:


1r Barregeu en un bol la maionesa el Ketchup i el suc de la taronja al final

2n Peleu els tomàquets (escaldar) y talleu-los en dauets

3r Peleu les pastanagues i talleu-la en juliana

4t Talleu el succedani de llagosta en làmines

5è Col · loqueu a un costat del plat un llit d'enciam, el tomàquet i la pastanaga. Amaniu-ho amb el vinagre de Mòdena, l'oli i la sal

6è Col · loqueu al costat de l'enciam les rodanxes de llagosta i la salsa rosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario