INGREDIENTS:
250gr. de farina
25gr. de llevat de forner
2 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradeta petita de sal
1 tomàquet triturat
1 albergínia
1 carbassó
1 pebrot vermell
150gr. d'espinacs
150gr. de xampinyons
1dl. d'aigua tèbia
1 bossa de formatge ratllat
25gr. de llevat de forner
2 cullerades d'oli d'oliva
1 culleradeta petita de sal
1 tomàquet triturat
1 albergínia
1 carbassó
1 pebrot vermell
150gr. d'espinacs
150gr. de xampinyons
1dl. d'aigua tèbia
1 bossa de formatge ratllat
ELABORACIÓ:
1r Diluir el llevat en una mica d'aigua tèbia
2n Col·locar la farina a la taula de treball formant un volcà al centre, i abocar en ell: la sal, l'oli, el llevat diluït, l'aigua i pastar amb molta cura
3r Cobrir amb un drap de cuina i deixar fermentar a temperatura ambient
4t Rentar i tallar les verdures
5è Estirar la massa amb el corró
6è Pintar la massa amb tomàquet triturat i col·locar les verdures
7è Enfornar 20 minuts a 200º, posar el formatge i gratinar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario